Events

Jo’s Sunny Salsa Events

 

Optreden en Samenwerking

Ik had de geweldige kans om op te treden en samen te werken met Jolien Zwaan op de zomer events van Jo’s Sunny Salsa.
Het was erg leuk om ideeën en ervaringen met Jolien uit te wisselen. Ze is erg creatief, staat open voor ideeën en kan kritiek opvangen. Ze is heel serieus, professioneel en zorgvuldig in alle details. Daarnaast had Jolien een lijst met Latin liedjes voor haar evenementen, waarin haar geweldige smaak en kennis van Latijns-Amerikaanse muziek duidelijk naar voren komt.

Als Latino DJ is het mijn passie om mezelf uit te drukken door middel van muziek. Mijn motivatie is om mensen Latijns-Amerikaanse muziek en cultuur te laten voelen, dansen en te laten genieten, hetgeen ik kon doen met plezier en zonder limitaties.

Haar evenementen waren zeer intens én goed georganiseerd, zonder enig detail te vergeten. Haar concept is ook heel anders dan de Latijnse evenementen die in Nederland te zien zijn.  Dit evenement heeft een meer Latijnse- en ‘persoonlijke touch’ met Latijnse cocktails, een leuke selectie van Salsa, Merengue en Bachata liedjes. De evenementen waren gericht op het bieden van de beste ervaring én comfort aan de aanwezigen. Het was buiten georganiseerd op een topdak, met een prachtig uitzicht over Rotterdam en zomerweer die geen van de aanwezigen nooit zou kunnen vergeten. Het publiek wil absoluut de ervaring van de
Jo’s Sunny Salsa-evenementen herbeleven.  ~Dj José~

Een echte aanrader

Een rooftopparty bij Jolien is gezellig, sfeervol en goed georganiseerd.
Ik heb erg genoten van de muziek het hartelijke welkom en de leuke mensen die naar haar feestjes komen. Echt een aanrader!

Izaak

Telkens een Topfeest

Jolien’s Sunny Salsa Party’s zijn werkelijk een topfeest.
Een prachtige en idyllische locatie met een adembenemend uitzicht over Rotterdam.
Met de vrolijke Merenges, de passionele Salsa’s, romantische en melodramatische Bachata’s en de heartbeats van de Kizomba.
Deze Latin en Afrikaanse dansen zijn een ontdekkingstocht naar de diep in jou gelegen gevoelens, die door de zindere klanken naar boven komen borrelen. Een moment van grenzen aangeven maar ook van totale ontspanning.

Francien

Salsa Fever

Vorig jaar (zomer 2022) heb ik mijn salsa fever weer terug gekregen, die is jarenlang op een laag pitje geweest. Op zoek naar leuke feestjes kwam ik via iemand bij de Rooftop party in Rotterdam, georganiseerd door Jo’s Sunny Salsa, van Jolien. Ik kende haar nog niet. Het was een ontzettend gezellig feest, heel toegankelijk, leuke mensen en een goede DJ ! Ook heb ik daar Jolien leren kennen, zij is een heerlijk positief mens en straalt  mooie vibes uit.

Ik ben daarna nog 2 x naar haar Rooftop party gegaan, omdat het gewoon een fijn feest is waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is waar het om gaat, genieten van het leven en lekker in je vel zitten. Voor mij hebben de feestjes van Jolien ertoe bijgedragen dat ik weer opnieuw ontzettend veel plezier heb in salsa dansen! Bij het volgende feest ben ik weer van de partij!

I’m never gonna NOT dance again.

Astrid de Koning

Hi, Ik ben Jolien.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.